ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η μοναδική λέξη που πρέπει να αντικαταστήσεις στο λεξιλόγιό σου για να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου

26 ΜΑΪ́ 20


To κάθε βήμα προόδου μας στη ζωή είναι συνάρτηση της εμπιστοσύνης που έχουμε στις δυνατότητές μας, στην 
αυτοπεποίθηση και την εκτίμηση που έχουμε στον εαυτό μας.

Πολλές φορές, η απόρριψη, η αποτυχία, οι συνεχείς δυσκολίες, η απογοήτευση μας κάνουν να χάνουμε το κουράγιο μας και την επικοινωνία με τον εσωτερικό μας κόσμο. Η ψυχολόγος Tasha Eurich υποστηρίζει αυτό που όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας: ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας.
Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Insight» (Kατανόηση), η ίδια αναφέρεται στις «στρατηγικές» που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Οπως, η ίδια υποστηρίζει, υπάρχει μια λέξη που λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην πρόοδό μας. Μια λέξη που αν αντικατασταθεί, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά.
Είναι η λέξη «Γιατί». «Γιατί να μην μπορώ να αποκτήσω αυτό που θέλω», «Γιατί να μου συμβεί αυτό;», «Γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα και όχι αλλιώς». Το «Γιατί» από μόνο του, δεν θα δώσει ποτέ απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: