ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γαλλογερμανοί διώχνουν τους ”ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”!Θα τους στείλουν Ελλάδα;.. (BINTEO)


Οι Γαλλογερμανοί διώχνουν τους ”ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”!Θα τους στείλουν Ελλάδα;.. (BINTEO)


Να χαλαρώσουν τα κριτήρια για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ζητάει η Γερμανία και η Γαλλία από την Ε.Ε,έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα,να απελαύνουν,μετανάστες πριν ακόμα εξετάσουν την αίτηση τους για άσυλο.
Όπως αναφέρεται κάτι τέτοιο θα ισχύει,σε περίοδο μεγάλης εισροής μεταναστών,ενώ να σημειωθεί πως πλέον η ΕΕ δυσκολεύει την έλευση και την παραμονή των μεταναστών στην Ε.Ε
Η επιλογή αυτή θα ισχύει μόνο σε περιόδους «μαζικής εισροής» ανθρώπων στην Ένωση και έρχεται καθώς η ΕΕ καθιστά όλο και πιο δύσκολη την έλευση και τη παραμονή μεταναστών και προσφύγων.
Βέβαια πρέπει να τονιστεί πως ενώ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκη Ένωση μία χώρα μπορεί να διώχνει τους οικονομικούς μετανάστες,ο νόμος προβλέπει πως η χώρα στην οποία θα τους στείλει πρέπει να πληρούν κάποιες προυποθέσεις.
«Πρέπει να σχεδιαστεί με έναν ευέλικτο τρόπο και πρέπει να μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε ενδεχόμενο»,αναφέρει η Γερμανία και η Γαλλία αναφερόμενες στο σύστημα ασύλου της Ε.Ε.
«Δεν πρόκειται για την οικοδόμηση του «φρουρίου Ευρώπη». Πρόκειται για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, η οποία έχει κοστίσει ήδη τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, και για την αντικατάστασή της από ένα ρυθμισμένο σύστημα νόμιμων εισόδων, σε συνδυασμό με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, που θα διασφαλίζονται από την ΕΕ σε τρίτες χώρες»,τονίζουν.
Πρέπει να σημειωθεί πως ο Κ.Βελόπουλος έχει επανειλημμένως επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχουμε να μας στείλουν κι άλλους μετανάστες από την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: