ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αναφαίρετο δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου η επιλογή των συνεργατών του, κανείς δεν δικαιούται να ”αντιδρά” πολύ δε περισσότερο να εκβιάζει!


Αναρτήθηκε από 
Μπορεί κατ’ επανάληψη να ‘χουμε κριτικάρει αρνητικά την Δήμαρχο για πράξεις και παραλήψεις της κι αυτή είναι η υποχρέωση μας, η κριτική στην εξουσία. Και μια και μιλάμε για εξουσία σε τοπικό επίπεδο για μας είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος.
Σήμερα λοιπόν θα πρωτοτυπήσουμε, ναι, δεν θα την κριτικάρουμε αλλά θα της συμπαρασταθούμε έστω και νοερά, στις πιέσεις, στους εκβιασμούς και στις απειλές για αποχωρήσεις που αυτό τον καιρό δέχεται, οι οποίες μάλιστα θα ενταθούν με την παρέλευση των ημερών δεδομένης της αναμενόμενης αλλαγής προέδρων, αντιδημάρχων κλπ μέχρι την 1η Κυριακή του Μάρτη.
Δικαίωμα στην επιλογή έχει ΜΟΝΟΝ ο εκάστοτε Δήμαρχος και η Δήμαρχος σήμερα είναι αυτή, που ταλαιπωρήθηκε, ξοδεύτηκε κι αν θες εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες, συνεπικουρούμενη βεβαίως από τους συνεργάτες της για να τους φέρει στην εξουσία. Αυτή ήταν η ατμομηχανή που σας τράβηξε στην εξουσία σας αρέσει ή όχι.


Και μην δω κάποιους να θυμούνται μετά τις τοποθετήσεις τον ”Σουλτάνο” κα τέτοια φαιδρά παραμύθια, γιατί αυτά αν συμβαίνουν… έπρεπε να τα είχαν καταγγέλλει χθες, όπως το έκαναν κάποιοι άλλοι, σήμερα και κατόπιν εορτής όχι γιατί αυτά θα είναι ύποπτα και ανερμάτιστα.
Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος όλοι είναι υπό αίρεση, εκείνη θα αποφασίσει ποιος θα πάει πού και οι συνεργάτες οφείλουν να υπακούσουν αναντίρρητα, διαφορετικά (!) εμείς οι απέξω, που μαθαίνουμε τα σημερινά ευτράπελα, δικαιούμεθα να κάνουμε συνειρμούς που πιστέψετε ‘με  δεν είναι καθόλου κολακευτικοί για όλους αυτούς!
Κανείς δεν ”γραπώνεται” στην θέση και στην εξουσία, είναι όλοι προσωρινοί και δικαιούνται κι αυτοί που στην πρώτη επιλογή έμειναν απ’ έξω να δείξουν τις ικανότητες τους, γιατί γι’ αυτές θα κριθούν αύριο όταν έρθει η ώρα.
Κανείς δεν δικαιούται να απαιτεί να μείνει όλη την θητεία του, όχι κα Δήμαρχε πρέπει να διδαχτείτε από τα λάθη των προκατόχων σας και να μην τα επαναλάβετε κι εσείς υποκύπτοντας σε απειλές αποχώρησης, έστω κι αν είναι να μείνετε μόνη σας, ο λαός της Σαλαμίνας θα ‘ναι μαζί σας και δεν θα δικαιολογήσει κανέναν αποστάτη για τις απειλές του κι αν χρειαστεί… να πάρετε κεφάλια εσείς. ΤΕΛΟΣ η συγκατάβαση που έτσι κι αλλιώς σας οδήγησε  σε αδιέξοδα, το ζήσατε το ζήσαμε το ξέρουμε το ξέρετε!
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να σηκωθούν από την ”καρέκλα” και να δουλέψουν ΟΛΟΙ για την Σαλαμίνα και το καλό των παιδιών μας και να αφήσουν τα περί αναντικατάστατων, από τέτοιους έχουμε γεμίσει στα νεκροταφεία, η ζωή πάει μπροστά και μην υποκύψετε, αν θέλετε να ‘χετε πολιτικό αύριο.

Καλή επιτυχία στις αποφάσεις σας και θα τις στηρίξουμε αν είναι στην σωστή κατεύθυνση της αλλαγής, διαφορετικά η ευθύνη θα βαρύνει εσάς αποκλειστικά και μη ξεχνάτε, η επιτυχία έχει πολλούς αυτόκλητους πατεράδες, η όποια όμως αποτυχία έχει μόνον έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: