ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Τη χαρά της νίκης, ας ακολουθήσει η σύνεση

ΣΥΡΙΖΑ: Τη χαρά της νίκης, ας ακολουθήσει η σύνεση

Από 
ΣΥΡΙΖΑ: Τη χαρά της νίκης, ας ακολουθήσει η σύνεση
του Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη
αρχιτέκτονα, π.προέδρου του ΤΕΕ/τΚΜ
Πίνακας του Νίκου Γαζέπη
Πίνακας του Νίκου Γαζέπη


Ανάμεσα στα πολλά καλά που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σύντομη διακυβέρνηση της χώρας, έκανε  βεβαίως και  πολλά λάθη, με πιο ορατά από αυτά την επιλογή ακατάλληλων προσώπων σε καίριες κυβερνητικούς τομείς ή και σε πολιτικές θέσεις σε ευαίσθητους φορείς του δημόσιου τομέα (σημ. Οι καθυστερήσεις στη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων στις Σκουριές είναι χαρακτηριστική).
Βασική προϋπόθεση για να αποφευχθούν τέτοια λάθη είναι να στηρίζεται η επιλογή τέτοιων στελεχών σε αδιαμφισβήτητα κριτήρια, όπως η βαθειά γνώση του αντικειμένου και του τομέα που καλούνται να στηρίξουν, η εργατικότητα, η συνεπής πορεία στην πολιτική διαδρομή τους και φυσικά η απαιτούμενη νηφαλιότητα, χωρίς δηλαδή κανένα ίχνος ρεβανσισμού. Τέτοια στελέχη ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος διαθέτει πολλά, από τους νέους με γνώση και όρεξη για δουλειά, μέχρι τους μεγαλύτερους με πιστοποιημένο δείγμα γραφής στον τομέα που εργάστηκαν. Πολλά από αυτά -και κυρίως απλά μέλη ή οπαδοί- βρίσκονται ανάμεσα σε όσους διαχώρισαν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία εκλογική μάχη, χωρίς όμως να απεμπολήσουν ούτε στιγμή τις κοινές αξίες μας, τους κοινούς αγώνες μας.
Μόνο με τέτοιες επιλογές, πιστεύω, θα  ευοδωθούν οι αξίες της Αριστεράς και θα βρει το δίκιο της η χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: